Albania KF Tirana

by Tifoz i Interit

more KF Tirana football formations

0 comments / July 4, 2015

KF Tirana players:

 • Frasheri
 • Muca
 • Curri
 • Taku
 • Ristevski
 • Kahata
 • Bulku
 • Karabeci
 • Bakaj
 • Ndikumana
 • Busic

Rebuild this formation

Build your own KF Tirana formation.

Share this 4-3-2-1 formation

Share |

direct link:

twitter and facebook link:

img code — copy and paste this to your forum:

use this link to create a KF Tirana formation:

About this formation

Ky eshte formacioni i perdorur me se shumi i Tiranes gjate sezonit 2014-15. Gjithashtu jan aktivizuar edhe Morina, Kagare, Hyshmeri, Pashaj dhe Sefa.

Comments

There are no comments yet. Click here to add your comment.