Hammarby IF Formation 2012
Hammarby IF Logo

Hammarby IF Football Formation

Creation DateMarch 21, 2012

Lineup (4-2-3-1)

Kevin · Monday · Monteiro · Tranberg · Linkan · Billy S · Max F · Sinan · Lallet · Rynell · Castro-Tello · Baggio · Dahl · Figge · Theorin · Billy B · Max V S · Hopf

Backlinje: Max VS (något släpande) och Theorin delar på uppspelen. Figge för vänster inläggsfot för att följa med i anfall.

Mittfält: Dahl starkare defensivt än Baggio men de växlar. Lallet breddar och ligger långt fram. Castro-Tello fyller på och försöker komma på avslut ofta. Rynell drar sig lite mer in i banan för att ge plats åt Figge.

Anfall: Sinan försöker möta så mycket boll som de går och hålla fast den.

Avbytare: Kevin som backup, Monday och Monteiro som innerbackar men båda fungerar på kanterna (Monday vänster/Monteiro höger). Tranberg som backup till Dahl och Baggio. Max F som backup för alla offensiva mittfälts positioner beroende på matchsituation. Linkan Backup beroende på matchsituation för speed på kanterna. Billy S backup till Sinan som kört slut på deras backar då han är tung att möta.

Tankar:
- Malke är bättre offensivt än Figge och då vi (förhoppnigsvis) är det spelförande laget hoppas jag på honom när han är tillbaka.
- Carlsén tar Tranberg/Max F plats på bänken.
- Endast 2 "offensiva" på bänken och vi behöver få in någon till som kan hota. Hrgota vore något men frågan är om han kräver speltid/startplats. I så fall rankar jag Billy S högre för att inte få problem med stämningen i laget. Kan vi låna in någon på 6 mån + förlägning vore det bästa.